Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!

Tervetuloa ASSEMBLY-lipunmyyntiin

Tämän verkkokaupan kautta voit ostaa lippuja ASSEMBLY:lle. Sinun täytyy rekisteröityä varatakseksi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa.

Oletko uusi käyttäjä?

Ole hyvä ja rekisteröidy.

Huom! Jos sinulla on jo Moya-tunnus (esim. olet ostanut lipun mm. Insomniaan, Lantrekeille tai Vectoramaan aikaisemmin), voit käyttää samaa tunnusta ASSEMBLY-lipunmyynnissä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet eroavat toisistaan tässä lomakkeessa.

Unohditko salasanasi?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit resetoida salasanasi.

ASSEMBLY Winter 2017

ASSEMBLY Winter 2017 järjestetään 3.2.–5.2.2017 Helsingin Messukeskuksessa.

Lipunmyynti alkaa vajaan kuukauden päästä 18.11.2016 klo 19.00 ensin isojen ryhmien ostovuorolla ja lipunmyynti aukeaa maanantaina 21.11 kaikille kello 19.00. Uutuutena tänä vuonna voit ostaa konepaikan ja valita paikan suoraan, ei viikon odotusaikaa. Early-bird hinnat voimassa 18.11 - 31.12.

Tietokonepaikat

Tapahtumaan on myynnissä kolmenlaisia tietokonelippuja: Premium-, K22 Premium- ja tavallisia tietokonelippuja. Premium-tietokonelipulla saat 100cm leveän paikan sekä 1 gigabitin verkkoyhteyden. Premium konepaikalle voit tuoda oman tuolin. Lisäksi vähintään 22 vuotiaille tarkoitettuun K22 Premium paikkaan kuuluu konepaikan matotus, pehmeät tuolit sekä ilmaiset kahvit koko tapahtuman ajaksi. Tavallisella tietokonelipulla saat 75 cm leveän paikan, joka on varustettu 100 Mbit/s-verkkoyhteydellä.

Premium-tietokonelipun hinta on 95€, K22 Premium paikan hinta on 115€ ja tavallisen tietokonelipun hinta on 65€. Mikäli ostat lippusi 31.12.2016 mennessä, saat tietokonelipuista 5 € alennuksen per lippu. Näin ollen Premium-tietokonelipun hinta on 90€, Premium K22 paikan hinta on 110€ ja tavallisen tietokonelipun hinta 60€.

Premium K22 Premium Normaali
Leveys 100 cm 100 cm 75 cm
Nettiyhteys 1 Gbit/s 1 Gbit/s 100 Mbit/s
Voi tuoda oman tuolin Kyllä Kyllä Kyllä
Ilmaiset kahvit tapahtuman ajan Ei Kyllä Ei
Hinta 95 € 115 € 65 €
Hinta ennen 31.12. 90 € 110 € 60 €

Sisäänpääsylippu

Jos et tarvitse tietokonelippua, voit ostaa tapahtumaan lipun joko tapahtuman ajaksi tai saapuessasi paikalle esim. lauantaina vain tapahtuman jäljelle olevalle ajalle. 

Ryhmät

Ryhmät 15 henkilöä ja ylöspäin saavat 5% alennuksen lipuista. Ryhmät voivat ostaa lippuja 18.11 klo 19.00 alkaen. Varaamaan lippuja ryhmät pääsevät 21.11 klo 19:00. Isojen ryhmien early-bird on voimassa 18.11 - 31.12

Lapset

Lapset alle 12 vuotta pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi vanhempien kanssa viikonloppu- tai päivälipulla.

Tilauksen palautus

Voit palauttaa koko tilauksesi 7 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Et voi palauttaa yksittäisiä lippuja. Palauttaaksesi tilauksen, ota meihin yhteyttä ja kerro palauttavasi tilauksesi. Kerro aina palautettavan tilauksen numero ja tilinumerosi samassa viestissä. Viikkoa ennen tapahtumaa palautusaikaa ei enää ole vaan lipputilaus on sitova.

Käsittelymaksu

Hintoihin tulee mukaan käsittelymaksu 5 euroa per tilaus


Lippujen osto-opas - Lue ennen kuin ostat

Lippujärjestelmä on muuttunut aikaisemmista vuosista, joten lippujen ostaminen on hieman muuttunut. Aikaisempien vuosien arvontajärjestelmä ei ole enää käytössä, sinun ei tarvitse enää liittyä arvontaan saadaaksesi liput. Vasta kun olet ostanut ja maksanut lippusi, pääset valitsemaan konepaikkasi kartalta. Lippujen ostaminen lyhyesti näin:

1. Rekisteröinti

Sinun täytyy rekisteröityä ostaaksesi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. Rekisteröidyttyäsi voit ostaa haluamasi määrän lippuja kauppa-linkin takaa.

2. Lippujen ostaminen

Sinun täytyy ensin ostaa ja maksaa liput ennen kuin voit valita tietokonepaikkasi. Kun olet tehnyt tilauksen, sinulla on tunti aikaa maksaa tilauksesi. Muutoin tilauksesi peruutetaan automaattisesti.

3. Maksaminen

Tilattuasi haluamasi määrän lippuja sinun tulee maksaa tilauksesi välittömästi verkkomaksulla. Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä käytetyimmät luottokortit. Pankkisiirrolla maksaminen ei ole enää mahdollista.

Kun olet maksanut lippusi, muista siirtyä takaisin lipunmyyntiin painamalla "Palaa kauppiaan sivuille" nappulasta.

Käsittelymaksu

Tilauksen loppusummaan lisätään 5 euron käsittelymaksu.

4. Paikkojen valitseminen ja jono

Kun olet maksanut tilauksesi ja paikkojen varaus on avattu, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat. Jos paikkojen varauksessa on ruuhkaa, voit joutua odottamaan paikkojen varaamista jonossa. Jonossa näytetään sinua edellä olevien käyttäjien lukumäärä ja saat ilmoituksen sivulla, kun on vuorosi ostaa. Älä poistu jonosivulta, koska tällöin menetät paikkasi jonossa. Kun on sinun vuorosi, valitse haluamasi konepaikat.

Kun olet varannut haluamasi konepaikat, sinun tulee siirtää paikat kyseisten paikkojen käyttäjille. Konepaikkojen siirto siirtää myös paikkojen omistusoikeuden vastaanottajalle, joten ole huolellinen siirtäessäsi lippuja eteenpäin. Jokaisella konepaikan käyttäjällä tulee olla oma Moya-tunnus, johon konepaikka on liitetty.

5. Rannekkeiden noutaminen tapahtumapaikalla

Saat tapahtumapaikalla koko tapahtuman voimassa olevan rannekkeen esittämällä e-lippusi ja siinä olevan QR-koodin. Sinun tulee näyttää matkapuhelimellasi tai tabletillasi oma e-lippusi tältä nettisivulta sisäänkäynnillä! E-Lipun voit myös tulostaa ja näyttää sisäänkäynnillä.

Kysymyksiä tai ongelmia?

Olemme kirjoittaneet tarkat ohjeet lippuoppaaseen. Tutustu oppaaseen. Jos et löytänyt vastausta ongelmaasi, ole hyvä ja pyydä henkilökohtaista apua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ticket-sales@assembly.org