Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

ValikkoLuo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English

Tervetuloa ASSEMBLY-lipunmyyntiin 

Tämän verkkokaupan kautta voit ostaa lippuja ASSEMBLY:lle. Sinun täytyy rekisteröityä varatakseksi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. 

Oletko uusi käyttäjä?

Rekisteröidy aloittaaksesi. 

Huom! Sinun on rekisteröidyttävä, vaikka sinulla olisi ollut käyttäjätunnus ASSEMBLY:n edellisessä lippukaupassa. Jos sinulla on jo Moya-tunnus (esim. olet ostanut lipun mm. Insomniaan, Lantrekeille tai Vectoramaan aikaisemmin), voit käyttää samaa tunnusta ASSEMBLY-lipunmyynnissä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi (tai käyttäjätunnus) ja salasanasi. Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet eroavat toisistaan tässä lomakkeessa. 

Tarvitsetko Apua?

Löydät vastauksen yleisimpiin kysymyksiin meidän lippuoppaasta.

Jos et löydä vastausta, ole hyvä ja lähetä sähköpostia ticket-sales@assembly.org

Unohditko salasanasi?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit resetoida salasanasi.


ASSEMBLY Winter 2016

ASSEMBLY Winter 2016 järjestetään 5.2.–7.2.2016 Helsingin Messukeskuksessa.

Lipunmyynti alkaa maanantaina 14.12. klo 19:00. Isot ryhmät pääsevät varaamaan tietokonepaikkoja maanantaina 21.12. klo 19:00. Paikkojen varaus avataan kaikille tiistaina 22.12. klo 19:00.

Tietokonepaikat

Tapahtumaan on myynnissä kahdenlaisia tietokonelippuja: Premium- ja tavallisia tietokonelippuja. Premium-tietokonelipulla saat 100cm leveän paikan sekä 1 gigabitin verkkoyhteyden. Premium konepaikalle voit tuoda oman tuolin. Tavallisella tietokonelipulla saat 75 cm leveän paikan, joka on varustettu 100 Mbit/s-verkkoyhteydellä. 

Premium-tietokonelipun hinta on 95 € ja tavallisen tietokonelipun hinta on 65 €. Mikäli ostat lippusi 5.01.2016 mennessä, saat Premium- ja tavallisista tietokonelipuista 5 € alennuksen per lippu. Näin ollen Premium-tietokonelipun hinta on 90 € ja tavallisen tietokonelipun hinta 60 €.

 PremiumNormaali
Leveys100 cm75 cm
Nettiyhteys1 Gbit/s100 Mbit/s
Voi tuoda oman tuolin KylläEi
Hinta95 €65 €
Hinta ennen 5.1.90 €60 €

Voit palauttaa koko tilauksesi 7 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Et voi palauttaa yksittäisiä lippuja. Palauttaaksesi tilauksen, ota meihin yhteyttä ja kerro palauttavasi tilauksesi.Kerro aina palautettavan tilauksen numero ja tilinumerosi samassa viestissä. Viikkoa ennen tapahtumaa palautusaikaa ei enää ole, vaan lipputilaus on sitova.

Sisäänpääsylippu

Jos et tarvitse tietokonelippua, voit ostaa tapahtumaan lipun joko tapahtuman ajaksi tai saapuessasi paikalle esim. perjantaina vain tapahtuman jäljelle olevalle ajalle. 
  • koko viikonlopun sisäänpääsylippu (pe-su): 30 €
  • la-su (la 8:00 alkaen): 20 € (vain tapahtumapaikalta)

Isot ryhmät

Isojen ryhmien (vähintään 15 lippua) tulee ostaa lippunsa 14.12.2015 klo 19:00 - 21.12.2015 klo 19:00 päästääkseen varaamaan tietokonepaikat ennen muita lippujen ostajia. Isojen ryhmien kesken paikkojen varaus tehdään suuruusjärjestyksessä, jolloin eniten lippuja ostanut ryhmä pääsee varaamaan paikkansa ensiksi. Isojen ryhmien ennakkovarausvuoro päättyy 22.12. klo 19:00.

Isot ryhmät saavat 5% alennuksen tilauksesta.