Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa

Tervetuloa ASSEMBLY-lipunmyyntiin

Tämän verkkokaupan kautta voit ostaa lippuja ASSEMBLY:lle. Sinun täytyy rekisteröityä varatakseksi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa.

Oletko uusi käyttäjä?

Ole hyvä ja rekisteröidy.

Jos sinulla on jo Moya-tunnus (esim. olet ostanut lipun mm. Insomniaan, Lantrekeille tai Vectoramaan aikaisemmin), voit käyttää samaa tunnusta ASSEMBLY-lipunmyynnissä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet eroavat toisistaan tässä lomakkeessa.

Unohditko salasanasi?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit resetoida salasanasi.

ASSEMBLY Winter 2019

ASSEMBLY Winter 2019 järjestetään 1.2.–3.2.2019 Helsingin Messukeskuksessa.

Lipunmyynti alkaa maanantaina 22.10. klo 19:00. Varaamaan konepaikkoja pääsee heti lipun oston jälkeen. Isot ryhmät pääsevät ostamaan lippuja 21.10 klo 19.00 alkaen.

Tietokonepaikat

Tapahtumaan on myynnissä kolmenlaisia tietokonelippuja: Premium K22-, Premium- ja tavallisia tietokonelippuja. Premium-tietokonelipuilla saat 100cm leveän paikan, 1 gigabitin verkkoyhteyden sekä voit tuoda oman tuolin. Premium K22 on tarkoitettu vähintään 22 vuotiaille ja se tarjoaa lisäksi konepaikan matotuksen sekä pehmeät tuolit. Tavallisella tietokonelipulla saat 80 cm leveän paikan, joka on varustettu 100 Mbit/s-verkkoyhteydellä. Voit tuoda oman tuolin tavalliselle konepaikalle.

Premium-tietokonelipun hinta on 95€, Premium K22 hinta on 115€ ja tavallisen tietokonelipun hinta on 65€. Mikäli ostat lippusi 31.12.2017 mennessä, saat Premium- ja tavallisista tietokonelipuista 5 € alennuksen per lippu.

  Premium K22    Premium    Normaali
Leveys 100 cm 100 cm 80 cm
Nettiyhteys 1 Gbit/s 1 Gbit/s 100 Mbit/s
Voi tuoda oman tuolin Kyllä Kyllä Kyllä
Matotus Kyllä Ei Ei
VIP Lounge Kyllä Ei Ei
Oma sisääntulojono Kyllä Kyllä Ei
Sisäänpääsy PE 10:00 PE 10:00 PE 12:00
Hinta 115 € 95 € 65 €
Hinta ennen 31.12. 110 € 90 € 60 €

Sisäänpääsylippu

Koko viikonlopun (pe-su) sisäänpääsylippu 30€. Sisäänpääsylipulla voit tulla sisään ja mennä ulos niin monta kertaa kuin haluat.

Lauantai - Sunnuntai sisäänpääsylippu 20 € !!myynnissä vain tapahtumapaikalla lauantaina klo 8.00 eteenpäin!!

Tapahtumaan ei ole myynnissä päivälippuja.
 

VIP lounge

Kaikki lipun ostajat voivat hankkia oikeuden Assembly VIP loungeen: saat ilmaiset kahvit, teet ja mehut tapahtuman ajan. Myös pientä snackia ja purtavaa on rajoitetusti tarjolla.

VIP-loungen hinta on 20 €. 

Isot ryhmät

Isojen ryhmien (vähintään 15 lippua) tulee ostaa lippunsa 21.10.2018 klo 19:00 - 22.10.2018 klo 19:00 päästääkseen varaamaan tietokonepaikat ennen muita lippujen ostajia. Isojen ryhmien kesken paikkojen varaus tehdään suuruusjärjestyksessä, jolloin eniten lippuja ostanut ryhmä pääsee varaamaan paikkansa ensiksi. Paikat on valittava ennen normaalin lipunmyynnin alkua.

Isot ryhmät saavat 5% alennuksen tilauksesta. Savonlinjalla

Kokeilemme ensimmäistä kertaa yhteistyössä Savonlinjan kanssa kuljetusta Assyille ja takaisin! Reitit ovat aluksi rajoitettuja, mutta pyrimme jatkossa laajentamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Kuljetukset saapuvat Assembly Wintereille tapahtuman alkamisen aikoihin ja lähtevät takaisin palkintoseremonian jälkeen, eli sunnuntaina noin kello 14. 

Reitti 1: Jyväskylä Heinola Lahti
Reitti 2:  Kuopio Varkaus Mikkeli Kouvola
Reitti 3: Joensuu Imatra Lappeenranta Kotka Porvoo      

Hinnat: 50-80 €  lähtöpaikasta riippuen.

Reitti toteutetaan vain, jos matkalle saadaan vähintään 25 osallistujaa. Mikäli määrä ei ylity, tulemme hyvittämään matkan sekä tarvittaessa myös lippusi tapahtumaan. Eli ota itsesi, kaverisi ja vaikkapa isäsi mukaan Moottoripyörämessuille, jotta saadaan tuo määrä täyteen!

Tulemme järjestämään mahdollisuuksien mukaan bussiin kunnon assytunnelmaa, eli jo tämän takia kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan Savonlinjan kyytiin! Lisää infoa tulossa myöhemmin.

Matkaliput Assemblyyn voit ostaa osoitteesta: https://www.savonlinja.fi/fi/#/package-tour-group/135

T-paita

Nyt voit ostaa Assemblyn T-paidan samalla kun ostat liput tapahtumaan. T-paidan hinta on 15 euroa, paikanpäällä hinta on 20 euroa, joten säästät 5 euroa hinnassa. Ostetun T-paidan voi noutaa tapahtuman aikana Infopisteeltä e-konvertointikoodilla.  

T-paidan kuva julkaistaan myöhemmin.
 

Palautusoikeus

Voit palauttaa koko tilauksesi 7 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Et voi palauttaa yksittäisiä lippuja. Palauttaaksesi tilauksen, ota meihin yhteyttä ja kerro palauttavasi tilauksesi. Kerro aina palautettavan tilauksen numero ja tilinumerosi samassa viestissä. Viikkoa ennen tapahtumaa palautusaikaa ei enää ole, vaan lipputilaus on sitova.

Lapset

Tapahtuma on ikärajaton, emme kuitenkaan suosittele että lapset alle 12 vuotta tulevat tapahtumaan ilman kaveria tai vanhempia. Alle 12 vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa. Ikä tarkastetaan ovella.
               

Lippujen osto-opas - Lue ennen kuin ostat

Lippujärjestelmä on muuttunut aikaisemmista vuosista, joten lippujen ostaminen on hieman muuttunut. Aikaisempien vuosien arvontajärjestelmä ei ole enää käytössä, sinun ei tarvitse enää liittyä arvontaan saadaaksesi liput. Vasta kun olet ostanut ja maksanut lippusi, pääset valitsemaan konepaikkasi kartalta. Lippujen ostaminen lyhyesti näin:  

1. Rekisteröinti  

Sinun täytyy rekisteröityä ostaaksesi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. Rekisteröidyttyäsi voit ostaa haluamasi määrän lippuja kauppa-linkin takaa.

2. Lippujen ostaminen

Sinun täytyy ensin ostaa ja maksaa liput ennen kuin voit valita tietokonepaikkasi. Kun olet tehnyt tilauksen, sinulla on tunti aikaa maksaa tilauksesi. Muutoin tilauksesi peruutetaan automaattisesti.

3. Maksaminen

Tilattuasi haluamasi määrän lippuja sinun tulee maksaa tilauksesi välittömästi verkkomaksulla. Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä käytetyimmät luottokortit. Pankkisiirrolla maksaminen ei ole enää mahdollista.


Kun olet maksanut lippusi, muista siirtyä takaisin lipunmyyntiin painamalla  "Palaa kauppiaan sivuille" nappulasta.

4. Paikkojen valitseminen ja jono

Kun olet maksanut tilauksesi ja paikkojen varaus on avattu, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat. Jos paikkojen varauksessa on ruuhkaa, voit joutua odottamaan paikkojen varaamista jonossa. Jonossa näytetään sinua edellä olevien käyttäjien lukumäärä ja saat ilmoituksen sivulla, kun on vuorosi ostaa. Älä poistu jonosivulta, koska tällöin menetät paikkasi jonossa. Kun on sinun vuorosi, valitse haluamasi konepaikat.

Kun olet varannut haluamasi konepaikat, sinun tulee siirtää paikat kyseisten paikkojen käyttäjille. Konepaikkojen siirto siirtää myös paikkojen omistusoikeuden vastaanottajalle, joten ole huolellinen siirtäessäsi lippuja eteenpäin. Jokaisella konepaikan käyttäjällä tulee olla oma Moya-tunnus, johon konepaikka on liitetty.

5. Rannekkeiden noutaminen tapahtumapaikalla

Saat tapahtumapaikalla koko tapahtuman voimassa olevan rannekkeen esittämällä e-lippusi ja siinä olevan QR-koodin. Sinun tulee näyttää matkapuhelimellasi tai tabletillasi oma e-lippusi tältä nettisivulta sisäänkäynnillä! E-Lipun voit myös tulostaa ja näyttää sisäänkäynnillä.

Kysymyksiä tai ongelmia?

Olemme kirjoittaneet tarkat ohjeet lippuoppaaseen. Tutustu oppaaseen.

Jos et löytänyt vastausta ongelmaasi, ole hyvä ja pyydä henkilökohtaista apua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ticket-sales@assembly.org