ValikkoLuo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English

Tervetuloa ASSEMBLY-lipunmyyntiin 

Tämän verkkokaupan kautta voit ostaa lippuja ASSEMBLY:lle. Sinun täytyy rekisteröityä varatakseksi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. 

Oletko uusi käyttäjä?

Rekisteröidy aloittaaksesi. 

Huom! Sinun on rekisteröidyttävä, vaikka sinulla olisi ollut käyttäjätunnus ASSEMBLY:n edellisessä lippukaupassa. Jos sinulla on jo Moya-tunnus (esim. olet ostanut lipun mm. Insomniaan, Lantrekeille tai Vectoramaan aikaisemmin), voit käyttää samaa tunnusta ASSEMBLY-lipunmyynnissä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi (tai käyttäjätunnus) ja salasanasi. Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet eroavat toisistaan tässä lomakkeessa. 

Tarvitsetko Apua?

Löydät vastauksen yleisimpiin kysymyksiin meidän lippuoppaasta.

Jos et löydä vastausta, ole hyvä ja lähetä sähköpostia ticket-sales@assembly.org

Unohditko salasanasi?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit resetoida salasanasi.


PMS-koodin saat kirjautumalla lippukauppaan

Huom. lipuissa oleva koodi on lipun QR-koodi ei PMS:ään käyvä koodi. Saat oman PMS-koodisi sivulta  https://tickets.assembly.org/MoyaWeb/temp/pms.jsf.


Uutta ASSEMBLY Summer 2015 -tapahtumassa

ASSEMBLY Summer 2015 järjestetään 30.7.–2.8.2015 Helsingin Messukeskuksessa.

Tapahtumassa on paljon uutta lippujen osalta. Tuomme myyntiin uudet Premium-tietokoneliput, tietokonepaikat on nyt jaettu Nonstop- ja Compos-alueisiin, sisäänpääsylipun hinta laskee tapahtuman kuluessa ja aikaisin lippuja ostavat saavat alennuksen.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 15.4. klo 19:00. Isot ryhmät pääsevät varaamaan tietokonepaikkoja perjantaina 17.4. klo 19:00. Paikkojen varaus avataan kaikille lauantaina 18.4. klo 19:00.

Premium- ja tavalliset tietokoneliput

Tapahtumaan on myynnissä kahdenlaisia tietokonelippuja: Premium- ja tavallisia tietokonelippuja. Premium-tietokonelipulla saat 100cm leveän paikan sekä 1 gigabitin verkkoyhteyden. Tavallisella tietokonelipulla saat 75 cm leveän paikan, joka on varustettu 100 Mbit/s-verkkoyhteydellä. 

Premium-tietokonelipun hinta on 95 € ja tavallisen tietokonelipun hinta on 80 €. Mikäli ostat lippusi 15.5. mennessä, saat Premium- ja tavallisista tietokonelipuista 5 € alennuksen per lippu. Näin ollen Premium-tietokonelipun hinta on 90 € ja tavallisen tietokonelipun hinta 75 €.

 PremiumNormaali
Leveys100 cm75 cm
Nettiyhteys1 Gbit/s100 Mbit/s
Hinta95 €80 €
Hinta ennen 15.5.90 €75 €

Nonstop- ja Compos-alueet

Tietokonepaikat on jaettu kahteen alueeseen: Nonstop- ja Compos-alue. 
  • Nonstop-alueella on mahdollista valkokankaalla esitettävien kilpailuiden aikana halutessaan käyttää tietokonetta siten, että paikaltasi ei kuulu ääntä (ts. käytä kuulokkeita) eikä näy muuta valoa kuin näyttösi valo. 
  • Compos-alueella on kilpailuiden aikana sammutettava näyttö ja lopetettava tietokoneen käyttö, kuten on perinteisesti Assyilla täytynyt tehdä kaikilla paikoilla. Tietokonepaikkoja on suunnilleen saman verran Nonstop- ja Compos-alueilla.

Sisäänpääsylipun hinta laskee tapahtuman kuluessa

Jos et tarvitse tietokonelippua, voit ostaa tapahtumaan lipun joko tapahtuman ajaksi tai saapuessasi paikalle esim. perjantaina vain tapahtuman jäljelle olevalle ajalle. 
  • koko viikonlopun sisäänpääsylippu (to-su): 45 €
  • pe-su (pe 8:00 alkaen): 30 € (vain tapahtumapaikalta)
  • la-su (la 8:00 alkaen): 20 € (vain tapahtumapaikalta)

Isot ryhmät

Isojen ryhmien (vähintään 15 lippua) tulee ostaa lippunsa 15.4. klo 19:00 - 17.4. klo 19:00 päästääkseen varaamaan tietokonepaikat ennen muita lippujen ostajia. Isojen ryhmien kesken paikkojen varaus tehdään suuruusjärjestyksessä, jolloin eniten lippuja ostanut ryhmä pääsee varaamaan paikkansa ensiksi. Isojen ryhmien ennakkovarausvuoro päättyy 18.4. klo 19:00.

Isot ryhmät saavat 5% alennuksen tilauksesta.

Tietokonepaikkoja vapautetaan myyntiin varausten edetessä

Lipunmyynnin alkaessa osa tapahtuman tietokonepaikoista ei ole vielä varattavissa. Vapautamme nämä paikat varattavaksi, kun alussa vapaana olevat paikat on varattu.

Oldskool-lippujen ostajien on haettava oikeuksia uudestaan

Tapahtuman lipunmyynti on siirtynyt uuteen järjestelmään ja tästä johtuen kaikkien, jotka haluavat ostaa oldskool-lippuja, on haettava oldskool-oikeuksia uudestaan.