0
ValikkoLuo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English

Tervetuloa ASSEMBLY-lipunmyyntiin 

Tämän verkkokaupan kautta voit ostaa lippuja ASSEMBLY:lle. Sinun täytyy rekisteröityä varatakseksi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. 

Oletko uusi käyttäjä?

Ole hyvä ja rekisteröidy. 

Huom! Sinun on rekisteröidyttävä, vaikka sinulla olisi ollut käyttäjätunnus ASSEMBLY:n edellisessä lippukaupassa. Jos sinulla on jo Moya-tunnus (esim. olet ostanut lipun mm. Insomniaan, Lantrekeille tai Vectoramaan aikaisemmin), voit käyttää samaa tunnusta ASSEMBLY-lipunmyynnissä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet eroavat toisistaan tässä lomakkeessa. 

Unohditko salasanasi?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit resetoida salasanasi.

Lippujen osto-opas - Lue ennen kuin ostat

Lippujärjestelmä on muuttunut aikaisemmista vuosista, joten lippujen ostaminen on hieman muuttunut. Aikaisempien vuosien arvontajärjestelmä ei ole enää käytössä, sinun ei tarvitse enää liittyä arvontaan saadaaksesi liput. Vasta kun olet ostanut lippusi, pääset valitsemaan konepaikkasi kartalta. Lippujen ostaminen lyhyesti näin:  

1. Rekisteröinti  

Sinun täytyy rekisteröityä ostaaksesi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. Rekisteröidyttyäsi voit ostaa haluamasi määrän lippuja Kauppa linkin takaa.

2. Lippujen ostaminen

Sinun täytyy ensin ostaa ja maksaa liput ennen kuin voit valita tietokonepaikkasi. Kun olet tehnyt tilauksen, sinulla on tunti aikaa maksaa tilauksesi. Muutoin tilauksesi peruutetaan automaattisesti. 

3. Maksaminen

Tilattuasi haluamasi määrän lippuja sinun tulee maksaa tilauksesi välittömästi verkkomaksulla. Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä käytetyimmät luottokortit. Pankkisiirrolla maksaminen ei ole enää mahdollista.


Kun olet maksanut lippusi, muista siirtyä takaisin lipunmyyntiin painamalla  "Palaa kauppiaan sivuille" nappulasta. 

4. Paikkojen valitseminen ja jono

Kun olet maksanut tilauksesi, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat. Jos paikkojen varauksessa on ruuhkaa, voit joutua odottamaan paikkojen varaamista jonossa. Jonossa näytetään sinua edellä olevien käyttäjien lukumäärä ja saat ilmoituksen sivulla, kun on vuorosi ostaa. Älä poistu jonosivulta, koska tällöin menetät paikkasi jonossa. Kun on sinun vuorosi, valitse haluamasi konepaikat. 

Kun olet varannut haluamasi konepaikat, sinun tulee siirtää paikat kyseisten paikkojen käyttäjille. Konepaikkojen siirto siirtää myös paikkojen omistusoikeuden vastaanottajalle, joten ole huolellinen siirtäessäsi lippuja eteenpäin. Jokaisella konepaikan käyttäjällä tulee olla oma Moya-tunnus, johon konepaikka on liitetty. 

5. Rannekkeiden noutaminen tapahtumapaikalla

Saat tapahtumapaikalla koko tapahtuman voimassa olevan rannekkeen esittämällä e-lippusi ja siinä olevan QR-koodin. Sinun tulee näyttää matkapuhelimellasi tai tabletillasi oma e-lippusi tältä nettisivulta sisäänkäynnillä! E-Lipun voit myös tulostaa ja näyttää sisäänkäynnillä.

Kysymyksiä tai ongelmia?

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä liittyen konepaikkoihin tai lipunmyyntiin, ole hyvä ja pyydä henkilökohtaista apua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ticket-sales@assembly.org