Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa

Tervetuloa ASSEMBLY-lipunmyyntiin

Tämän verkkokaupan kautta voit ostaa lippuja ASSEMBLY:lle. Sinun täytyy rekisteröityä varatakseksi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa.

Oletko uusi käyttäjä?

Ole hyvä ja rekisteröidy.

Jos sinulla on jo Moya-tunnus (esim. olet ostanut lipun mm. Insomniaan, Lantrekeille tai Vectoramaan aikaisemmin), voit käyttää samaa tunnusta ASSEMBLY-lipunmyynnissä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet eroavat toisistaan tässä lomakkeessa.

Unohditko salasanasi?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit resetoida salasanasi.

ASSEMBLY Summer 2018

ASSEMBLY Summer 2018 järjestetään 2.8.–5.8.2018 Helsingin Messukeskuksessa.

Lipunmyynti alkaa sunnuntaina 8.4. klo 19:00. Varaamaan konepaikkoja pääsee heti lipun oston jälkeen. Isot ryhmät pääsevät ostamaan lippuja 7.4 klo 19.00.

Tietokonepaikat

Tapahtumaan on myynnissä kolmenlaisia tietokonelippuja: Premium K22-, Premium- ja tavallisia tietokonelippuja. Premium-tietokonelipuilla saat 100cm leveän paikan, 1 gigabitin verkkoyhteyden sekä voit tuoda oman tuolin. Premium K22 on tarkoitettu vähintään 22 vuotiaille ja se tarjoaa lisäksi konepaikan matotuksen sekä pehmeät tuolit. Tavallisella tietokonelipulla saat 80 cm leveän paikan, joka on varustettu 100 Mbit/s-verkkoyhteydellä. Voit tuoda oman tuolin tavalliselle konepaikalle.

Premium-tietokonelipun hinta on 110€, Premium K22 hinta on 115€ ja tavallisen tietokonelipun hinta on 85€. Mikäli ostat lippusi 10.6.2018 mennessä, saat Premium- ja tavallisista tietokonelipuista 5 € alennuksen per lippu.

  Premium K22    Premium    Normaali
Leveys 100 cm 100 cm 80 cm
Nettiyhteys 1 Gbit/s 1 Gbit/s 100 Mbit/s
Voi tuoda oman tuolin Kyllä Kyllä Kyllä
Matotus Kyllä Ei Ei
VIP Lounge Ei Ei Ei
Oma sisäänkäyntijonoKylläKylläEi
Hinta 115 € 110 € 85 €
Hinta ennen 10.6. 110 € 105 € 80 €

Sisäänpääsylippu

Sisäänpääsylipulla pääset sisälle tapahtumaan. Sisäänkäynti on mahdollista ympäri vuorokauden. Koko viikonlopun sisäänpääsylipulla voit käyttää nukkumahallia. Konepaikkaliput pitävät sisällään sisäänpääsyn, et tarvitse erillistä sisäänpääsylippua. 
  • Koko viikonlopun lippu Torstai - Sunnuntai 40 €
  • Sisäänpääsylippu Perjantai - Sunnuntai 30 €. Myydään ainoastaan ovelta.
  • Sisäänpääsylippu Lauantai - Sunnuntai 20 €. Myydään ainoastaan ovelta.
  • Päivälippu (Torstai tai Perjantai) 15 €. Päivälippuja ei ole myynnissä lauantaina ja sunnuntaina. Myydään ainoastaan ovelta.
 

VIP lounge

Kaikki konepaikan ostajat voivat hankkia oikeuden Assembly VIP loungeen: saat ilmaiset kahvit, teet ja mehut tapahtuman ajan. Myös pientä snackia ja purtavaa on rajoitetusti tarjolla.

VIP-loungen hinta on 20 €. 

Isot ryhmät

Isojen ryhmien (vähintään 15 lippua) tulee ostaa lippunsa 7.4.2018 klo 19:00 - 8.4.2018 klo 19:00 päästääkseen varaamaan tietokonepaikat ennen muita lippujen ostajia. Isojen ryhmien kesken paikkojen varaus tehdään suuruusjärjestyksessä, jolloin eniten lippuja ostanut ryhmä pääsee varaamaan paikkansa ensiksi. Paikat on valittava ennen normaalin lipunmyynnin alkua.

Isot ryhmät saavat 5% alennuksen tilauksesta.

Demoscene

Demoscenen jäsenet saavat liput alennettuun hintaan: 
  • Tietokonelippu 65 euroa.
  • Sisäänpääsylippu 25 euroa.
Demoscene-lipuilla saat nelinkertaisen äänimäärän kompojen äänestämiseen. Demoscene-lipun saa ostaa vain oldskool-oikeudella. Voit jättää hakemuksen täältä

T-paita

Nyt voit ostaa Assemblyn T-paidan samalla kun ostat liput tapahtumaan. T-paidan hinta on 15 euroa, paikanpäällä hinta on 20 euroa, joten säästät 5 euroa hinnassa.

T-Paita kuva julkistetään myöhemmin.
 

Palautusoikeus

Voit palauttaa koko tilauksesi 7 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Et voi palauttaa yksittäisiä lippuja. Palauttaaksesi tilauksen, ota meihin yhteyttä ja kerro palauttavasi tilauksesi. Kerro aina palautettavan tilauksen numero ja tilinumerosi samassa viestissä. Viikkoa ennen tapahtumaa palautusaikaa ei enää ole, vaan lipputilaus on sitova.

Lapset

Tapahtuma on ikärajaton, emme kuitenkaan suosittele että lapset alle 12 vuotta tulevat tapahtumaan ilman kaveria tai vanhempia. Alle 12 vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa. Ikä tarkastetaan ovella.

Tapahtumasta tiedottaminen

Assemblyssä käytämme sähköpostiosoitettasi vain viestimään tapahtumistamme tai muusta Assemblyn järjestämästä toiminnasta, tapahtumien ohjelmasta sekä käytännön asioista, jotka ovat merkityksellisiä mahdollisen osallistumisesi osalta. Suostumus sähköpostin lähettämiseen on osa lipunmyynnin ehtojamme, eli rekisteröitymällä lipunmyyntiin, ostamalla lipun tai vastaanottamalla lipun joltain kolmannelta henkilöltä annat meille suostumuksen lisätä sinut sähköpostilistallemme.

               

Lippujen osto-opas - Lue ennen kuin ostat

Lippujärjestelmä on muuttunut aikaisemmista vuosista, joten lippujen ostaminen on hieman muuttunut. Aikaisempien vuosien arvontajärjestelmä ei ole enää käytössä, sinun ei tarvitse enää liittyä arvontaan saadaaksesi liput. Vasta kun olet ostanut ja maksanut lippusi, pääset valitsemaan konepaikkasi kartalta. Lippujen ostaminen lyhyesti näin:  

1. Rekisteröinti  

Sinun täytyy rekisteröityä ostaaksesi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. Rekisteröidyttyäsi voit ostaa haluamasi määrän lippuja kauppa-linkin takaa.

2. Lippujen ostaminen

Sinun täytyy ensin ostaa ja maksaa liput ennen kuin voit valita tietokonepaikkasi. Kun olet tehnyt tilauksen, sinulla on tunti aikaa maksaa tilauksesi. Muutoin tilauksesi peruutetaan automaattisesti.

3. Maksaminen

Tilattuasi haluamasi määrän lippuja sinun tulee maksaa tilauksesi välittömästi verkkomaksulla. Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä käytetyimmät luottokortit. Pankkisiirrolla maksaminen ei ole enää mahdollista.


Kun olet maksanut lippusi, muista siirtyä takaisin lipunmyyntiin painamalla  "Palaa kauppiaan sivuille" nappulasta.

4. Paikkojen valitseminen ja jono

Kun olet maksanut tilauksesi ja paikkojen varaus on avattu, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat. Jos paikkojen varauksessa on ruuhkaa, voit joutua odottamaan paikkojen varaamista jonossa. Jonossa näytetään sinua edellä olevien käyttäjien lukumäärä ja saat ilmoituksen sivulla, kun on vuorosi ostaa. Älä poistu jonosivulta, koska tällöin menetät paikkasi jonossa. Kun on sinun vuorosi, valitse haluamasi konepaikat.

Kun olet varannut haluamasi konepaikat, sinun tulee siirtää paikat kyseisten paikkojen käyttäjille. Konepaikkojen siirto siirtää myös paikkojen omistusoikeuden vastaanottajalle, joten ole huolellinen siirtäessäsi lippuja eteenpäin. Jokaisella konepaikan käyttäjällä tulee olla oma Moya-tunnus, johon konepaikka on liitetty.

5. Rannekkeiden noutaminen tapahtumapaikalla

Saat tapahtumapaikalla koko tapahtuman voimassa olevan rannekkeen esittämällä e-lippusi ja siinä olevan QR-koodin. Sinun tulee näyttää matkapuhelimellasi tai tabletillasi oma e-lippusi tältä nettisivulta sisäänkäynnillä! E-Lipun voit myös tulostaa ja näyttää sisäänkäynnillä.

Kysymyksiä tai ongelmia?

Olemme kirjoittaneet tarkat ohjeet lippuoppaaseen. Tutustu oppaaseen.

Jos et löytänyt vastausta ongelmaasi, ole hyvä ja pyydä henkilökohtaista apua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ticket-sales@assembly.org