Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!

Tervetuloa ASSEMBLY-lipunmyyntiin

Tämän verkkokaupan kautta voit ostaa lippuja ASSEMBLY:lle. Sinun täytyy rekisteröityä varatakseksi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa.

Oletko uusi käyttäjä?

Ole hyvä ja rekisteröidy.

Huom! Sinun on rekisteröidyttävä, vaikka sinulla olisi ollut käyttäjätunnus ASSEMBLY:n edellisessä lippukaupassa. Jos sinulla on jo Moya-tunnus (esim. olet ostanut lipun mm. Insomniaan, Lantrekeille tai Vectoramaan aikaisemmin), voit käyttää samaa tunnusta ASSEMBLY-lipunmyynnissä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet eroavat toisistaan tässä lomakkeessa.

Unohditko salasanasi?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit resetoida salasanasi.

ASSEMBLY Summer 2016

ASSEMBLY Summer 2016 järjestetään 4.8.–7.8.2016 Helsingin Messukeskuksessa.

Lipunmyynti alkaa sunnuntaina 3.4. klo 19:00. Isot ryhmät pääsevät varaamaan tietokonepaikkoja sunnuntaina 10.4. klo 19:00. Paikkojen varaus avataan kaikille maanantaina 11.4. klo 19:00.

Tietokonepaikat

Tapahtumaan on myynnissä kahdenlaisia tietokonelippuja: Premium- ja tavallisia tietokonelippuja. Premium-tietokonelipulla saat 100cm leveän paikan sekä 1 gigabitin verkkoyhteyden. Premium konepaikalle voit tuoda oman tuolin. Tavallisella tietokonelipulla saat 75 cm leveän paikan, joka on varustettu 100 Mbit/s-verkkoyhteydellä. Premium-tietokonelipun hinta on 115 € ja tavallisen tietokonelipun hinta on 85 €. 

Mikäli ostat lippusi 10.05.2016 mennessä, saat Premium- ja tavallisista tietokonelipuista 5 € alennuksen per lippu. Näin ollen Premium-tietokonelipun hinta on 110 € ja tavallisen tietokonelipun hinta 80 €.

  Premium Normaali
Leveys 100 cm 75 cm
Nettiyhteys 1 Gbit/s 100 Mbit/s
Voi tuoda oman tuolin Kyllä Ei
Hinta 115 € 85 €
Hinta ennen 10.5. 110 € 80 €

Voit palauttaa koko tilauksesi 7 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Et voi palauttaa yksittäisiä lippuja. Palauttaaksesi tilauksen, ota meihin yhteyttä ja kerro palauttavasi tilauksesi. Kerro aina palautettavan tilauksen numero ja tilinumerosi samassa viestissä. Viikkoa ennen tapahtumaa palautusaikaa ei enää ole, vaan lipputilaus on sitova.

Sisäänpääsylippu

Koko viikonlopun (to-su) sisäänpääsylippu 40 euroa. Päivälippu 15 euroa. Myydään ainoastaan tapahtumapaikalta. 

Uutta 2016: Päiväliput 

Loimme uuden lippukategorian kokeilumielessä: päivälippua on saatavilla tapahtumaan torstaina sekä perjantaina. Lipun hinta on 15€ ja se oikeuttaa päivän ajaksi sisäänpääsyyn klo 09:00 - 23:00 myyntipäivänä. Ajan umpeuduttua sinun tulee poistua tapahtumasta. 

Lauantaina ei ole myynnissä erillistä päivälippua, vain viikonloppulippu La-Su ajalle, hintaan 20€.  Sunnuntaina ei ole myynnissä erillistä lippua.

Isot ryhmät

Isojen ryhmien (vähintään 15 lippua) tulee ostaa lippunsa 3.4.2016 klo 19:00 - 10.4.2016 klo 19:00 päästääkseen varaamaan tietokonepaikat ennen muita lippujen ostajia. Isojen ryhmien kesken paikkojen varaus tehdään suuruusjärjestyksessä, jolloin eniten lippuja ostanut ryhmä pääsee varaamaan paikkansa ensiksi. 

Isot ryhmät saavat 5% alennuksen tilauksesta.

Demoscene

Demoscene jäsenet saavat liput alennettuun hintaan: 
  • Tietokonelippu 50 euroa.
  • Sisäänpääsylippu 25 euroa.
Demoscene lipuilla saat nelinkertaisen äänimäärän kompojen äänestämiseen. Demoscene-lipun saa ostaa vain oldskool-oikeudella. Voit jättää hakemuksen täältä

Lapset

Tapahtuma on ikärajaton, emme kuitenkaan suosittele että lapset alle 12 vuotta tulevat tapahtumaan ilman kaveria tai vanhempia. Lapset alle 12 vuotta pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi vanhempien kanssa viikonloppu- tai päivälipulla. Ikä tarkastetaan ovella.

Nonstop- ja Compos-alueet

Aikasempinä vuosina konepaikat on jaettu kahteen eri alueeseen. Tänä vuonna kyseistä jakoa ei ole vaan koko konepaikka-alue on nonstop-aluetta. Alueella on mahdollista valkokankaalla esitettävien kilpailuiden aikana halutessaan käyttää tietokonetta siten, että paikaltasi ei kuulu ääntä (ts. käytä kuulokkeita) eikä näy muuta valoa kuin näyttösi valo.

Lippujen osto-opas - Lue ennen kuin ostat

Lippujärjestelmä on muuttunut aikaisemmista vuosista, joten lippujen ostaminen on hieman muuttunut. Aikaisempien vuosien arvontajärjestelmä ei ole enää käytössä, sinun ei tarvitse enää liittyä arvontaan saadaaksesi liput. Vasta kun olet ostanut ja maksanut lippusi, pääset valitsemaan konepaikkasi kartalta. Lippujen ostaminen lyhyesti näin:  

1. Rekisteröinti  

Sinun täytyy rekisteröityä ostaaksesi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa Moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. Rekisteröidyttyäsi voit ostaa haluamasi määrän lippuja kauppa-linkin takaa.

2. Lippujen ostaminen

Sinun täytyy ensin ostaa ja maksaa liput ennen kuin voit valita tietokonepaikkasi. Kun olet tehnyt tilauksen, sinulla on tunti aikaa maksaa tilauksesi. Muutoin tilauksesi peruutetaan automaattisesti.

3. Maksaminen

Tilattuasi haluamasi määrän lippuja sinun tulee maksaa tilauksesi välittömästi verkkomaksulla. Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä käytetyimmät luottokortit. Pankkisiirrolla maksaminen ei ole enää mahdollista.


Kun olet maksanut lippusi, muista siirtyä takaisin lipunmyyntiin painamalla  "Palaa kauppiaan sivuille" nappulasta.

4. Paikkojen valitseminen ja jono

Kun olet maksanut tilauksesi ja paikkojen varaus on avattu, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat. Jos paikkojen varauksessa on ruuhkaa, voit joutua odottamaan paikkojen varaamista jonossa. Jonossa näytetään sinua edellä olevien käyttäjien lukumäärä ja saat ilmoituksen sivulla, kun on vuorosi ostaa. Älä poistu jonosivulta, koska tällöin menetät paikkasi jonossa. Kun on sinun vuorosi, valitse haluamasi konepaikat.

Kun olet varannut haluamasi konepaikat, sinun tulee siirtää paikat kyseisten paikkojen käyttäjille. Konepaikkojen siirto siirtää myös paikkojen omistusoikeuden vastaanottajalle, joten ole huolellinen siirtäessäsi lippuja eteenpäin. Jokaisella konepaikan käyttäjällä tulee olla oma Moya-tunnus, johon konepaikka on liitetty.

5. Rannekkeiden noutaminen tapahtumapaikalla

Saat tapahtumapaikalla koko tapahtuman voimassa olevan rannekkeen esittämällä e-lippusi ja siinä olevan QR-koodin. Sinun tulee näyttää matkapuhelimellasi tai tabletillasi oma e-lippusi tältä nettisivulta sisäänkäynnillä! E-Lipun voit myös tulostaa ja näyttää sisäänkäynnillä.

Kysymyksiä tai ongelmia?

Olemme kirjoittaneet tarkat ohjeet lippuoppaaseen. Tutustu oppaaseen.

Jos et löytänyt vastausta ongelmaasi, ole hyvä ja pyydä henkilökohtaista apua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ticket-sales@assembly.org